EnglaNeppe

 

 

        

 

 

Vad är tantramassage" frågar jag medan jag dricker the och smular ner Neppes kök med ljust, luftigt bröd.

 

Neppe, som är ännu mer poetiskt lagd än jag, svarar "Det är som en musikalisk resa i kropp och själ." Hon tystnar och fortsätter sedan "Ljud... och tystnad... Det är där energin uppstår och det handlar om all den där fantastiska kraften vi har inom oss."

 

"Det som är så fascinerande" fortsätter hon "är att varje person, varje energi kan få sin unika resa". Neppe säger att det är ett konstnärligt skapande och ett kreativt uttryck som hon skapar med händerna. "Det är en magi att uppleva hur en människa spräcker sitt pansar och släpper in allting. Det låter som en klyscha men vi måste alltid börja i oss själva. Vi måste börja med att tycka om oss själva, vår egen kropp"

 

"I massagen behöver vi släppa det här med prestation. Allt är välkommet. Allt är vackert och det finns inget att vara rädd för".

 

"Du vet att jag sa det på Sexsibilityutbildningen, att på en nivå så finns det bara kärlek och rädsla i världen. Är du närvarande så kan du inte vara rädd och då är allt kärlek". Jag ler mot Neppe och nickar, för jag minns... Naturligtvis sas massvis under de intensiva modulerna på 2013 års Sexsibilityutbildning men de där orden som hon yttrade minns jag tydligt. De berörde mig då, liksom de berör mig nu. Jag har upprepat dem för mig själv flera gånger sedan dess.

 

På någon nivå så finns det bara kärlek och rädsla... Det är sant.

 

Neppe och jag är överens om att den tantriska massagen är en upplevelsebaserad resa som är svår att beskriva i ord. "Jag är mån om magin" säger hon "och resan blir aldrig densamma".

 

Jag avslutar med att fråga Neppe vad hon svarar på frågan som många ställt till mig. Är tantramassage sex? "Jo, jag har fått den frågan" svarar hon och skakar på huvudet... "Det var en man som frågade och jag svarade honom; Vad händer i dig, då... Vad händer i dig när du säger att det är sex?"

31 jan 2015

Välkommen

Välkommen till www.blidu.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)