Gudinnemassage

 

EnglaNeppe.nu

 

Jag sitter en kväll i soffan och funderar på vad som händer i mig under en tantramassage. Hur min öppenhet och Neppes fokus gör att mötet plötsligt är så mycket mer än händer mot min hud. Jag tänker på hur det kan komma sig att den medvetna beröringen ger mig nya sinnesförnimmelser. Som om min kropp plötsligt blivit en annan. En förvandlad kropp med nya nervtrådar, ny varseblivning och kanske ett nytt sinne? Det sinne som för mig in i tidigare okända medvetandetillstånd.

 

Jag sitter i soffan och minns hur Neppes händer får kroppens spänningar att plötsligt ge efter. I den mjuka avslappningen släpper glömda känslor taget. Jag skrattar till för att strax därpå dra in andan hårt av rädsla. Inte vet jag vilka erfarenheter som lämnat dessa spår i min kropp. Vet inte och behöver inte veta. Jag släpper dem fria. Farväl!

 

Jag andas, du andas. Neppe ger, jag tar emot. Vi ger plats i rummet för det som vill hända oss här. Neppe berör mig, jag rör mig. Vi tillåter kropparnas alla utryck och kanske blir det en dans? Kanske är vi vågor i ett ljummet hav eller upptäcksresande i ett okänt universum...

 

Vad är det som vaknar i mig där och då? Vad får muskler att dras samman, andingen att öka för att sedan plötsligt lugnas igen? Varför böljar min kropp efteråt i vågor? Är jag redo att sätta ett namn på den kraft som bär mig fram?

 

Många frågar mig vad tantramassage är och visst... Jag kan förklara form och ritual. Jag kan sätta etiketter och begränsningar men jag kan inte ge en karta in i någon annans inre värld. Jag är inte ens säker på att tantramassagen är biljetten eller att den som frågar är beredd att resa.

 

Varje gång jag lägger mig på bänken och känner sarongens mjuka tyg mot min hud behöver jag vara beredd att släppa taget om mina föreställningar. Välkomna nuet och ta emot vad som ges. Kanske är detta just nu mitt ärligaste svar på vad en tantramassage är.

 

En möjlighet att förbehållslöst ta emot beröringen
min upplevelse
och den stund som är nu.

 

 

 

1 feb 2015

Välkommen

Välkommen till www.blidu.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)