Hemligheten

 

sexmagi2.jpg

 

Hemligheten ligger i att glömma allt jag någonsin lärt mig om sex. Glömma vad jag lärde mig i skolan. Släppa vad andra människor sagt till mig. Lämna de bilder som förmedlats genom internet, filmer och tidningar.

 

Hemligheten ligger i att njuta av barnets öppna sinne i en vuxen kropp. Möta äventyret med full närvaro. Låta tankarna tystna och verkligheten strömma in utan motståndet av förutfattade meningar. Lämna alla välkända erfarenheter och tillåta mig att flyta med.

 

Sex är ett äventyr om jag vågar lämna kartor och kompass för att utforska terrängen utan mål.

 

Sex handlar om nakenhet. Min nakna kropp är bara början. Jag vill möta dig i min känslomässiga nakenhet. Min psykologiska nakenhet. Låta min kärlek stråla utan dimslöjor.

 

En del människor jäktar på. De älskar fysiskt avklädda med en glimt av nakna känslor här och var. Andra människor känner sig tyngda av sin egen kropp. De längtar efter själars äkta möten. Jag var en av dem men jag vet…

 

Köttets lust hindrar inte själars möten. Kroppen är vägen in.

 

Genom min medvetna närvaro kan det sexuella mötet expandera. Kroppar kan vidgas, dras samman, skaka, glöda, smälta ihop… Att älska i medveten närvaro expanderar sinnet. Den sexuella energin är min livsenergi. Om jag låter den flöda kommer jag att känna mig mera levande. Om jag låter den flöda kommer jag att vara mera levande.

 

De sexuella möten jag talar om handlar om naken, vidöppen kärlek. Inte om tekniker.

 

Jag vill låta mig själv och dig, min älskade, mötas som gud och gudinna. Låta den gråmulna vardagen försvinna. Glömma våra namn, egenskaper och historier. Lämna min passidentitet vid dörren och kliva in i din sängkammare. Vår kärleksgåva till varandra är att glömma vilka vi är. Möta varandra som fullständiga främlingar, vilandes i den trygghet som kräver tid för att utvecklas.

 

Tantra säger att det enda som finns, är det som finns här.

Låt oss njuta av det som finns här.

19 nov 2013

Välkommen

Välkommen till www.blidu.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)